סברינה במילוי קצפת ופירות
מיקי שמו No Comments on סברינה במילוי קצפת ופירותהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הצטרפו לאלפי הלומדים: בבא מציעא דף ע"ז
- אלמוג כהן על התביעה נגד היועמ"שית: "היא תשלם את המחיר"
- "לא להיכנע לבג"ץ": ההצעה המפתיעה של רוטמן בנושא הגיוס
- ברגע האחרון: חוק הגיוס נדחה שוב ולא יעלה לממשלה
- למה אנשים מתמכרים לאוכל לא בריא
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
סברינה במילוי קצפת ופירות (כ-30 יחידות)
רשימת חומרים לבצק סברינה:
- 1/2 3 כוסות קמח (500 גרם)
- 1/2 כוס סוכר (100 גרם)
- 200 גרם חמאה מומסת/מחמאה (1 חבילה)
- 50 גרם שמרים (קובייה או שקית שמרית)
- 5-4 ביצים במידה L
- לימון מגורד
- 1/2 כפית מלח (5 גרם)
- 1 כוס מים (240 מ"ל)
אופן ההכנה:
- 1. מערבבים במעבד מזון את הקמח, השמרים, הסוכר והלימון המגורד.
- 2. מכניסים את החמאה/המחמאה המומסת.
- 3. מכניסים את הביצים ומערבבים במספר "פולסים" עד שהן נבלעות היטב בתערובת.
- 4. מוסיפים את המים בהדרגה עד עיסה לקבלת הומוגנית. התערובת המתקבלת הנה דביקה ונוחה לזילוף.
- 5. מעבירים את התערובת לקערה נקייה ומתפיחים כחצי שעה (מניילנים את הקערה).
- 6. בעזרת מרית מערבבים מעט את התערובת שתפחה ומעבירים לשק זילוף.
- 7. מזלפים את הסברינות לתבנית שקעים מסיליקון עד ל-2/3 מגובה השקעים.
- 8. מתפיחים את התערובת כ-1/2 שעה עד שהבצק מגיע לשיא גובה השקעים שבתבנית הסיליקון.
- 9. מחממים את התנור ל-180 מעלות ואופים כ-20 דקות עד שהבצק מקבל גוון זהוב ובוהק.
- 10. מצננים את הסברינות ומתחילים בהכנת הסירופ.
סירופ הסברינות:
- 5 כוסות מים
- 1/2 1 כוסות סוכר (350 גרם)
- 1/2 קליפת לימון
- 2 מקלות וניל
- 1/2 כוס רום כהה
הוראות בישול הסירופ:
- מרתיחים את המים, הסוכר, המקלות הווניל (יש לחצות אותם, לגרד את גרגרי הווניל ולהכניס הכול לתוך הסירופ), קליפה מחצי לימון.
- מסירים מעל האש, ורק אז מוסיפים את 1/2 כוס הרום.
- מערבבים ומשאירים בטמפרטורת החדר עד השעה שבה רוצים לבשל ולהספיג את הסברינות.
בישול הסברינה ברוטב: (לעבוד בכף מחוררת)
- מנמיכים את הלהבה לחום הנמוך ביותר.
- חשוב שהסירופ יהיה חם ויתבשל על אש נמוכה אבל לא יבעבע.
- חותכים בסכין את הדפנות הלא יפות של הסברינות.
- מכניסים את הסברינות לרוטב – תחילה את החלק החיצוני שהיה למעלה בתנור ל-3-2 דקות
- אחר כך הופכים לעוד 3-2 דקות. מוציאים ומניחים על נייר אפייה כדי לספוג את עודפי הנוזלים.
מילוי קציפת וניל
רשימת חומרים לקצפת למילוי:
- 1 מכל שמנת מתוקה או צמחית
- 2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
- מקציפים את השמנת המתוקה ואת הסוכר הקצפה מלאה ומזלפים על גבי הסברינה לאחר שהתקררה מסיום בישולה.
- ניתן לעטר בפירות העונה.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.